JaunHaus logo designen en sfeerimpressie

Midden in Berner-Oberland ligt Camping Jaunpass.  Een rustige camping in hartje Zwitserland, waar je veel activiteiten kunt ondernemen. De camping is één van de vijf campings in Zwitserland waar de piste direct aan de camping ligt.

Op de camping staan diverse accommodaties die gerund worden door particulieren. JaunHaus, een van de verhuuraccommodaties, heeft Studio We Brand gevraagd om een logo te ontwerpen waarbij het gevoel van Camping Jaunpass, de omgeving en het winterseizoenen in één oogopslag duidelijk werden.

We vroegen Studio We Brand om een logo te ontwikkelen voor onze verhuur-mogelijkheden in Zwitserland. Omdat je hier zowel in de zomer als winter goed terecht kunt, wilden we een logo waarin dit in één oogopslag duidelijk werd. Wat ons betreft hebben ze dit perfect samen te weten vatten. We zijn dan ook erg trots op ons nieuwe logo!

— Jannie van Rennes

Switzerland Train coming out of mountain near camping Jaunpass
Jaunpass Creative design

Het project

Voor JaunHaus zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen van haar logo. Van de opdrachtgever kregen wij de volgende kernwoorden mee:

Actief
Seizoenen
Kamperen
Rust
Simpel
Strak

Met deze kernwoorden zijn wij aan de slag gegaan om een ‘clean’ logo te ontwerpen. Wij hebben daarbij de kernwoorden in gedachte gehouden, want het gevoel van de camping moet goed naar voren komen.

Na een goede brainstorm en een pitch van verschillende designs bij de opdrachtgever zijn wij verder gegaan met één specifiek design. Wij merkten dat de opdrachtgever zo enthousiast werd en benadrukte dat wij het gevoel goed wisten te visualiseren dat we zelf ook niets liever wilden dan dit design zo snel mogelijk af te maken. Flink wat designuurtjes later was het tijd om het logo te presenteren aan de opdrachtgever. De reactie, priceless!

view over town in Switzerland near Camping Jaunpass
Switzerland Flag Camping Jaunpass
Switzerland Goat during a walk near camping Jaunpass

Bekijk hier het project

Let's Talk!

Benieuwd wat wij voor jou of je organisatie kunnen betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

NEEM CONTACT OP